Vanaf 2011 is “onder de rook” van de Heineken Brouwerij in Zoeterwoude de mooie Golfbaan Bentwoud verrezen. De baan ligt in het groene hart van de Randstad ten oosten van Zoetermeer en is vanaf Zoeterwoude in ongeveer 10 minuten te bereiken. De baan telt 3 wedstrijdlussen van 9 holes en 1 9 holes par 3 baan. Bij de baan is ook een mooi clubgebouw gebouwd, hier kunnen heerlijke maaltijden genuttigd worden. Ook kan je op het terras met uitzicht op de baan genieten van een heerlijk helder glas Heineken Bier of een lekker glas frisdrank van Vrumona. De baan is inmiddels al enkele jaren in gebruik en er zijn veel bomen aangeplant. Als deze bomen over enkele jaren een paar meter hoog zijn zal Bentwoud, zoals de naam al doet vermoeden, een echte bosbaan midden in het groene hart van Nederland zijn. Met onze golfclub zijn we vanaf het eerste uur bij de baan betrokken en hebben we alle ontwikkelingen voorbij zien komen. Natuurlijk bestaat ook de mogelijkheid om zelf vaker op deze baan te gaan spelen. Namens de Vrumona Heineken Golfclub kunnen we onze leden enkele aantrekkelijke aanbiedingen doen voor deze nieuwe golfbaan te weten: Greenfees: 9 holes € 20,00 *) bij inlevering van 2 greenfees kan een ronde over 18 holes gespeeld worden Kontaktpersoon voor de greenfees is Piet van Veelen 06 - 40380162. De fees dienen altijd vooraf aan de Heineken Golfclub betaald te worden alvorens deze kunnen worden opgehaald dan wel worden toegestuurd.